RekryKoulutukset

RekryKoulutuksessa sinulle koulutetaan nopeasti uusi ammatti yrityksen tarpeisiin ja pääset työllistymään suoraan työharjoitteluyritykseen. Koulutus on sinulle opiskelijana maksutonta – lukuun ottamatta viranomaiskuluja. 

Epic Academy toimii kouluttajana yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa toteutettavissa rekrytointihankkeissa, joissa on aina mukana rekrytoiva yritys. 

Tutustu alkaviin oleviin RekryKoulutuksiin ja hae mukaan!

Kenelle RekryKoulutus on tarkoitettu?

RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. RekryKoulutuksen kuluista vastaavat ELY-keskus ja rekrytoiva yritys, koulutus on osallistujalle maksutonta, viranomaiskuluja lukuun ottamatta. 

  • Olet työttömyysuhan alla jos:
  •  
  • Määräaikainen työsuhteesi on päättymässä 
  • Olet osa-aikaisessa työsuhteessa
  • Opintosi ovat päättymässä 
  • Olet lomautettuna 

RekryKoulutukseen osallistuvalla voi olla aiempaa kokemusta tai voit olla alalle täysin uusi. Koulutukseen osallistuville luodaan henkilökohtainen opetussuunnitelma koulutuksen suorittamiseen. RekryKoulutus kestää keskimäärin 3–5 kuukautta. 

RekryKoulutukseen hakeminen

Tavaraliikenteen RekryKoulutuksiin hakeminen vaatii B-ajo-oikeuden ja 21-vuotta ikää, henkilöliikenteen koulutuksiin vaatimuksena on B-ajokortti ja 23-vuoden ikä. 

RekryKoulutukseen voit hakea TE-toimiston verkkosivuilta. Epic Academyn sivuilta löydät helposti linkit oikeisiin koulutuksiin. Rekrytoivat yritykset valitsevat koulutettavat hakuajan jälkeen hakemusten ja henkilökohtaisten haastattelujen perusteella. 

Nyt haussa olevat koulutukset löydät tältä sivulta! 

RekryKoulutuksen sisällöstä

RekryKoulutuksessa opiskelet itsellesi joko tavara- tai henkilöliikenteen ammattikuljettajan pätevyyden, suoritat koulutuksen mukaisen ajokortin sekä muut vaadittavat pätevyydet, joissain koulutuksissa esimerkiksi ADR-luvat. Lisäksi sinulle koulutetaan korjaamo- ja terminaalitoimintaa. Koulutukseen kuuluu myös työharjoitteluosuus, jonka aikana pääset luomaan loistavan pohjan ammattitaidon kehittämiselle koulutuksen jälkeen.

 RekryKoulutus on osallistujille maksutonta lukuun ottamatta muun muassa ajokorttien suorittamisesta syntyviä viranomaiskuluja. Työvoimakoulutus ja siihen kuuluva harjoittelu on palkatonta, mutta oikeuttaa työmarkkinatukiin. 

RekryKoulutuksesta saat valmiudet ja osaamisen toimia alalla, jolla on loistavat työllisyysnäkymät. 

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?