Ammattipätevyyden jatkopäivät verkkokoulutuksena

Tarjoamme ammattipätevyyden jatkokoulutuksia myös verkkokoulutuksena, jolloin voit suorittaa koulutuksen joustavasti oman aikataulusi mukaan. 💻 

👉 Huomioithan, että verkossa suoritettavat jatkopäivät tulee suorittaa kahden päivän aikana, voit siis halutessasi jakaa suorituksen kahdelle eri päivälle, tai suorittaa yhden jatkokoulutusmerkinnän päivän aikana. Kahta eri jatkopäiväkoulutusta ei voi aloittaa saman vuorokauden aikana.

Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi kuljettajan pitää suorittaa vähintään viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden ajanjakson sisällä. 

Yhden jatkokoulutuspäivän pituus on vähintään seitsemän tuntia. Kaikista jatkokoulutuspäivistä on mahdollista saada direktiivimerkintä, joka lähetetään sähköisesti Traficomille koulutuspäivän päätteeksi.

Ammattipätevyyden voimassaolo

Ammattipätevyys on voimassa 5 vuotta kerrallaan ja voimassaoloaikaa voi jatkaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksella. Ammattipätevyyttä ylläpidetään suorittamalla jatkokoulutuksia viiden vuoden jaksoissa (yhteensä 35 tuntia). Kuljettaja- tai yritys voi valita koulutusvalikoimastamme omia työtehtäviä tukevia koulutuspäiviä.

Mikäli ammattipätevyytesi on päässyt vanhentumaan, saadaan se voimaan uudestaan suorittamalla 5 jatkokoulutuspäivää. Uusi viiden vuoden jakso alkaa viimeiseksi suoritetusta koulutuspäivästä.

Ennakoiva ajaminen kuorma- ja linja-autolla

Verkkokoulutuksessa kerrataan ja syvennetään ennakoivan ajamisen lähtökohtia, tavoitteita ja periaatteita.

Kuten koulutuksen nimikin kertoo, saat koulutuksesta pakolliset seitsemän tuntia ennakoivan ajamisen koulutusta.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Ehjänä perille - vahinkovapaa kuljetus

Verkkokoulutuksessa käydään läpi vahinkojen syntymekanismeja ja keinoja niiden ehkäisemiseksi.

Punaisena lankana koulutuksessa on, kuinka pienikin vahinko syö kuljettajan työn tuoton pitkältä ajalta ja usealta reissulta pienikatteisella kuljetusalalla.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Ajo- ja lepoaikasäännökset sekä digipiirturin käyttö

Verkkokoulutuksessa käydään läpi kuljettajalle tärkeät ajo- ja lepoaikasäännökset sekä perehdytään viimeisimpien digipiirturimallien oikeaoppiseen käyttöön.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Raskaiden ajoneuvojen tekninen turvallisuus

Verkkokoulutuksessa käydään läpi ajoneuvojen tekniikkaa ja sen turvallista käyttöä runsailla kuvilla, animaatioilla ja videoilla havainnollistaen.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Kuorman varmistaminen - uusimmat säännökset käytössä

Verkkokoulutuksessa opit kuorman varmistamiseen liittyvät säännökset ja vaikeaselkoisimmatkin standardit niin, että tunnet ja ymmärrät ne sekä osaat soveltaa niitä käytännön työssäsi.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Kuljettajan kunnon peruspilarit

Verkkokoulutuksessa Kuljettajan kunnon peruspilarit käydään läpi kuljettajan kunnon peruspilarit.

Tunnistetaan kuljettajien yleisimmät vaivat, sekä mietitään keinoja niiden ehkäisyyn.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

Vammaisuuteen liittyvä tiedostava koulutus henkilöliikenteen kuljettajille

Verkkokoulutuksen tarkoituksena on luoda kuljettajalle hyvät valmiudet vammaisen matkustajan arvostavaan kohtaamiseen sekä turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen luomiseen.

Koulutuksen suorittamalla täytät EU-asetuksessa 181/2011 henkilöliikenteen kuljettajille säädetyn vammaisuuteen liittyvän koulutusvaatimuksen. Vaatimus tuli voimaan jo maaliskuussa 2018, mutta vain harvat ovat koulutuksen suorittaneet. Hoida asia kuntoon kohdaltasi osana ammattipätevyyskoulutusta.

75€

+ Traficom maksu 11€ (0% alv) + rekisteröintimaksu 3,10€

* Arvonlisäveron 24% sisältävä hinta: 93,00€ + Traficom-maksu 11€ (0% alv)  + Rekisteröintimaksu 3,10€

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?