Jakoautonkuljettaja, Savo

Koulutamme Kuopiossa Savon Kuljetukselle jakoautonkuljettajia RekryKoulutuksen avulla. 

Savon Kuljetus Oy on logistiikka- ja infra-alan monialayritys. Savon Kuljetuksen pääomistajia ovat alueella toimivat kuljetusyritykset, joita logistiikkapalveluissa on noin 30 ja kuljettajia yli 100. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneiden työpaikka on näissä osakasyrityksissä.

Kuvaus

Savon Kuljetus hakee nyt hyvästä asiakaspalvelusta ja logistiikka-alan uusimmista innovaatioista kiinnostuneita henkilöitä kuorma-autonkuljettajan koulutukseen, joka tapahtuu Kuopion uudesta modernista terminaalista.

Työ ei vaadi erityistä fyysisyyttä, vaan soveltuu kaikille normaalin kunnon omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kuljetusalasta.  Hakijoilta edellytetään ahkeruutta, täsmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia myös paineen alla. Tärkeintä tehtävässä on vahva motivaatio, asiakaspalveluhenkisyys sekä halu oppia ja kehittyä kuljetusalan ammattilaiseksi.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä. Suomen kielen kielitaitovaatimustaso on B1. henkilöillä, joiden äidinkieli ei ole suomi.

Lisäksi olet 21-vuotias, B ajokortin omaava kuljetusalasta kiinnostunut ja työajat tässä työtehtävässä ei tee sinulle vaikeuksia.

Hakijoilta edellytetään ahkeruutta, täsmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia myös paineen alla. Tärkeintä tehtävässä on vahva motivaatio, asiakaspalveluhenkisyys sekä halu oppia ja kehittyä kuljetusalan ammattilaiseksi.

Työllisyysnäkymät

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Savon Kuljetuksen osakasautoilijoille.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään 2.1.2023-26.5.2023.

Päivittäinen opiskeluaika on 7 oppituntia (á 45min) päivässä klo 8-16 välisenä aikana. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti lähi-, etä- ja itsenäisenä opiskeluna. Työssäoppimisaika on noin 10 viikkoa ja se järjestetään koulutuksen loppupuolella kaikkina vuorokaudenaikoina ja kaikkina viikonpäivinä.

Koulutusjärjestelyt

Päivittäinen opiskeluaika on 7 oppituntia (à 45 min.) päivässä klo 8-16 välisenä aikana. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti lähi-, etä- ja itsenäisenä opiskeluna.

Työssäoppimisjärjestelyt

Työssäoppimisaika on n. 10 vk ja se järjestetään koulutuksen loppupuolelle kaikkina vuorokaudenaikoina ja kaikkina viikonpäivinä.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutuksen aikana syntyy kustannuksia n.350€, joka muodostuu kortteihin liittyvistä viranomaismaksuista, teoria- ja ajokokeista, ammattipätevyyskokeesta sekä digipiirturikortin hankkimisesta. Opiskelijan tulee itse tilata digipiirturikortti koulutuksen aikana.

Lisätietoa koulutuksesta

Kouluttajan edustaja Janne Huttunen puh. 050 5680 884, janne.huttunen@epicautokoulu.fi

Yrityksen edustaja Kimmo Pekonen, puh. 044 7272 646, kimmo.pekonen@savonkuljetus.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Ritva Iivarinen, p. 0295 043 564, ritva.iivarinen@te-toimisto.fi

Savon Kuljetus

Savon Kuljetus Oy on logistiikka- ja infra-alan monialayritys. Savon Kuljetuksen pääomistajia ovat alueella toimivat kuljetusyritykset, joita logistiikkapalveluissa on noin 30 ja kuljettajia yli 100. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneiden työpaikka on näissä osakasyrityksissä.

Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä?